Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 17 februari 2019

Verkiezingen Provinciale Staten Limburg

Stem 20 maart 2019 op lokale kandidaten met een landelijk netwerk!

De Kieslijst van D66 voor Provinciale Staten Limburg telt 4 kandidaten uit Voerendaal:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de volledige kandidatenlijst.

Kies voor de toekomst: kansen voor iedereen

D66 staat voor een provincie die durft te kiezen voor de toekomst. Voor nieuwe energie en een omgeving met kwaliteit. Een Limburg waar het prettig wonen, werken maar vooral ook fijn leven is. Een gezond Limburg waar iedereen elke dag wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Een Limburg van kansen: op school, met sport en muziek maar ook in je werk of na je pensioen. Je talenten ontwikkelen en een leven lang leren: dat is het uitgangspunt. Van jong tot oud, active ageing en gezond opgroeien. D66 wil investeren in de toekomst, in innovatie, digitalisering en circulaire economie. Zodat iedereen mee kan doen en Limburg er de vruchten van kan plukken. Om een aantrekkelijke regio te zijn en blijven, talent aan te trekken en te behouden, wil D66 dat Limburg vooroploopt, in kennis, kunde en kwaliteit van leven.

Klik hier voor het volledige verkiezingsprogramma.