Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 8 juni 2020

Standpunt D66 Voerendaal ten aanzien van Open Club Klimmen

Helaas waren wij afgelopen raadsvergadering (4 juni) door omstandigheden niet vertegenwoordigd in de raadszaal. Niettemin vinden wij het toch belangrijk om ons standpunt ten aanzien van de Open Club Klimmen te publiceren.  D66 Voerendaal is een voorstander van de Open Club Klimmen, ook in deze tijden. Wij zien de grote meerwaarde van dit project voor de gemeenschap in Klimmen. Met de reeds gerealiseerde co-financiering vinden wij de maximaal genoemde investering nog acceptabel. Daarnaast vragen wij om een kwalitatief en landschappelijk verantwoorde inpassing van het eventueel te realiseren woningprogramma bij de Open Club en vragen wij het collega om actief werk te maken voor een duidelijke visie op het gemeenschapshuis Op d’r Plats in het centrum van Klimmen.

Onderstaand kunt u het betoog lezen dat wij voor deze raadsvergadering hadden voorbereid.

2020.06.04 Betoog Open Club Klimmen