Steun ons en help Nederland vooruit

Rob Winthagen

lid van actief kader D66 Voerendaal

39 jaar

Ransdaal

Ik ben lid van D66 Voerendaal sinds 2010. Ik woon in Ransdaal samen met mijn vrouw Linda en dochter Jolijn.

Na het afronden van opleidingen zelfstandig Horecaondernemer en facilitymanagement ben ik gestart bij Zuyd hogeschool als assistent projectmanager op het project De Wijk van Morgen. Dit was het daadwerkelijk realiseren van een duurzame (test)omgeving. Volledig ontworpen en gebouwd door studenten van alle niveaus onder toeziend oog van het bedrijfsleven. Een prachtig project waarvan je de resultaten vandaag de dag in de woonwijken ziet verschijnen.

Sinds 2012 werk ik bij ons mooie Voerendaalse (Vebego) Hago Zorg & JV Mondriaan Schoon als teamleider. Waar ik verschillende schoonmaakteams mag aansturen binnen de panden van Mondriaan en Sevagram regio Maastricht.

In mijn vrijetijd ben ik actief binnen enkele verenigingen. Als oud prins van Ransdaal ben ik betrokken bij cv de wuif waar ik diverse activiteiten mee organiseer. Verder geef ik leiding tijdens clubavonden van jeugdvereniging Ransdaal en maak ik deel uit van de kampcommissie (jaarlijks hoogtepunt van de vereniging). Mijn sportieve kwaliteiten laat ik zien op het veld van vv Hellas.